Tuotetiedot

Materiaali

Se, mikä on vähiten näkyvää silmälle, vaikuttaa eniten postilaatikon kestoon. Flexbox-postilaatikkoratkaisut valmistetaan kuumasinkitystä paksusta metallilevystä, joka on pulverimaalattu. Levyn paksuus on 1 mm. Paljaiden alueiden, kuten katon, aukkoluukun ja tyhjennyskannen paksuus on 1,5 mm. Muut postilaatikon yksityiskohdat ovat ruostumattomia.

P-sertifiointi

Flexbox Lovisa ja Karl ovat P-sertifioituja korkeimmassa laatuluokassa. Tämä edellyttää, että lukko on varustettu 500 eri avainyhdistelmällä ja että se on testattu sekä veden tunkeutumisen että ruuvimeisselillä tapahtuvan murtoyrityksen varalta. Flexbox Lovisan ja Ludvigin avulla voit vastaanottaa turvallisesti jopa 8 x 25 x 35 cm kokoisia paketteja. Patenttia haettu kannen rakenne avautuu helposti ja kätevästi postinkantajalle, mutta pitää varkaat ja uteliaat katseet loitolla "kalastussuojan" ansiosta. Posti, Bring/Citymail, Vapaiden postinkantajien yhdistys, sanomalehtien kustantajat ja ammattiliitot ovat asettaneet vaatimuksia ja suosituksia siitä, miltä P-sertifioidun postilaatikon tulisi näyttää, ja antaneet Ruotsin teknisen tutkimuslaitoksen (SP) tehtäväksi testata ja sertifioida postilaatikot. Ensimmäinen vaatimukset täyttävä postilaatikko oli Flexbox Lovisa.

PCT/patentti

AB Flexboxilla on kansainvälinen PCT-patentti. Asiakkaille tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että Flexbox on aito tuote.

Hoito ohjeet

Vaikka Flexbox-postilaatikot ovatkin korkealaatuisia, on silti asioita, joista on huolehdittava, jotta takuu pysyy voimassa. Lukko ja sarana on öljyttävä joka vuosi. Ulkopinta on puhdistettava aika ajoin saippuavedellä.

Takuut

Flexbox on avokätinen takuiden arvioinnissa - autamme mieluummin kuin haittaamme. Standardina on kolmen vuoden valmistajan takuu; muuta ei tarvita. Materiaalit, maali jne. antavat kirjelaatikolle täyden suojan niin kauan kuin aiot käyttää sitä. Takuut ovat voimassa Ruotsissa ja niissä maissa, joissa AB Flexbox toimii.