Tietoja Flexboxista

Yritystiedot

AB Flexbox (yritysnumero 556296-1291)
Stallgatan 3
23435 Lomma, Sverige

Alv: SE556296129101

E-posti: info@flexbox.fi

AB Flexbox

AB Flexbox on ruotsalainen perheyritys, joka sijaitsee Lomman kaupungissa. Täällä, keltaisten rypsipeltojen keskellä, yritys kasvaa kansainvälisesti.

Korkealuokkaiset postilaatikkoratkaisut

Flexboxin liiketoiminnan perustana ovat esteettiset, korkealuokkaiset postilaatikkoratkaisut kaikenlaisiin asuntoihin. Niistä tulee todella ainutlaatuisia kiitos etupuolella olevan kylttiosaston, johon omistaja, arkkitehti tai rakennusliike voi helposti suunnitella kyltin mieleisekseen.

Viimeisimmällä UV-tekniikalla painetut kyltit

Flexbox kohokuvioi asiakkaidensa kyltit uusimmalla UV-tekniikalla, joka avaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilölliseen suunnitteluun. Flexbox myy suoraan sinulle ilman välikäsiä. Se tarjoaa sinulle hinnan, jota ei ole markkinoilla vastaavaa, ja suoran yhteyden meihin, mikä takaa, että tuote toimii ja että olet tyytyväinen. Pitkällä aikavälillä.

Omat vahvat henkilökohtaiset tuotteet

Lyhyesti sanottuna Flexboxin tavoitteena on olla luonnollinen valinta postilaatikoiden hankinnassa. Saavutamme tämän kehittämällä omia vahvoja henkilökohtaisia tuotteita, jotka kestävät vertailun ja testauksen markkinoilla. P-sertifioidut postilaatikot ja huoneistokohtaiset postilaatikot, jotka täyttävät sertifiointivaatimukset. Laajentamalla logistiikkaa varmistaaksemme yrityksen tuotteiden, edelleen nopeat ja luotettavat toimitukset , kohdemaasta riippumatta.

Tervetuloa perheyritykseen AB Flexbox.

Andre & Ted Cedermarker