Hoito-ohjeet

Postilaatikon ostaminen ei ole asia, jota teet kovin usein. Siksi on tärkeää, että tunnet itsesi varmaksi valitessasi yhden mallimme nyt ja monien vuosien ajan.

Yli 20 vuoden ajan olemme toimittaneet yli 300 000 postilaatikkoa tyytyväisille kiinteistönomistajille Ruotsiin ja Euroopan maihin. Kaikki mallimme perustuvat eurooppalaiseen standardiin EN 13724: 2002, mikä tarkoittaa, että mallit on suunniteltava ja rakennettava siten, että ne täyttävät turvallisuusvaatimukset, minimoivat veden sisäänpääsyn riskin, vastaanottajan suojan ja toimivuuden sekä toimittajan ergonomian ja tehokkuuden. Posti. Joten et ole vain valinnut hyvää postilaatikkoa, se ilahduttaa myös postimiestä.

Postilaatikko, joka kestää vuodesta toiseen

Kaikki myymämme postilaatikot ovat meidän suunnittelemia ja kehittämiä. Ainoa liiketoimintamme on postilaatikot, joten vuosien aikana olemme keränneet laajan tietämyksen ollaksemme johtava yritys. Kaikki yksityiskohdat ja toiminnot on harkittu, jotta ne takaavat pitkän käyttöiän ja selviävät myös kovasta ympäristöstä, jota postilaatikon on kestettävä. Varmuuden vuoksi olemme aina valinneet ylimääräisen mailin. Hieman paksumpi ja kuumasinkitty pelti, tehty lisävahvikkeita oviin ja reunoihin, valittu ruostumaton teräs siellä missä sitä mielestämme tarvitaan ja ruiskumaalattu kaikki erityisen kestäväksi color. Jotkut ihmiset ajattelevat, että postilaatikon tekeminen ei voi olla niin monimutkaista. Olemme sitä mieltä. Jos se kestää.

Pientä rakkautta - silloin tällöin

Jotta postilaatikko pysyisi yhtä tuoreena ja mukavana kuin sen hankittaessa, se vaatii pientä huoltoa. Suosittelemme, että peset postilaatikon vuosittain pesuaineella. Käytä vapaasti pulloharjaa paikoissa, joissa se voi olla vaikeasti tavoitettavissa. Voit myös käyttää autovahaa postilaatikossa antaaksesi sille hieman ylimääräistä kiiltoa.

Märkä posti?

Postilaatikon heikoin kohta ovat aukot. Suunnitteluratkaisuillamme olemme minimoineet veden pääsyn postilaatikkoon. Kun posti on paikallaan laatikossa, voit olla varma, ettei se kastu.

Jos näin on, se johtuu seuraavista:

  • Sisäänheitto on sisäänpäin avautuva, mikä helpottaa postinkantajan työskentelyä ja välttää suurempien kirjekuorten taittamisen tai postin juuttumisen. Varmista, että sisäänheitto ponnahtaa aina takaisin alkuperäiseen asentoonsa, jotta vesi ei pääse sisään. Sadepäivinä sisäänheitto voi olla märkä. Kun postimies laittaa postisi, se harjataan sisäänheittokohtaa vasten ja saattaa joutua sen päälle pienen määrän vettä.
  • Tyhjennysluukku sulkeutuu aukon sisäpuolella kulkevaa uraa vasten. Ura ohjaa oven alta valuvan veden pois. Sadepäivinä pieni määrä vettä voi kertyä ja jäädä uraan (veden pintajännityksen vuoksi). Ole erityisen varovainen avaaessasi ovea, jotta vesi ei roiskuisi. Vähän kuin märän auton oven avaaminen.

    Muista myös sijoittaa postilaatikko niin, että postimiehellä on vähimmäisetäisyys postin ja postilaatikon välillä. Tämä on erityisen tärkeää sadepäivinä, mutta myös työympäristön kannalta.

    Kiitos, että valitsit Flexbox-postilaatikon.